OBS: Pt. lukket tilgang nye klienter grundet lang ventetid - og obs på klinikken nu ligger i Herlev


Kontaktinfo: 


Akuel ventetid kan tjekkes her:   https://www.sundhed.dk/borger/guides/find-behandler/?orgId=66083

OBS: Har pt. over 1 års ventetid for unge på angst/depression, gratis behandling (18-24-årige)  og således desværre ikke mulighed for at tage flere klienter ind i de 2 kategorier. Dette skyldes, at vi er underlagt et økonomiloft for disse behandlinger.


Vigtig info såfremt du overvejer at starte forløb hos mig: Samtaletider ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 8.30 og 15.00 mandag – torsdag (angiver starttidspunkt for 1. og sidste samtale for dagen). Jeg kan ikke garantere ydertider (morgen/eftermiddagstider), da de er meget efterspurgte - og kan alment ikke garantere bestemt ugedag eller tidspunkt. 


Der er parkeringspladser tilhørende Herlev Ringvej 2C bag ved bygningen - indkørsel via Hyrdindestien - disse  kan benyttes gratis af klienter. 


Der forefindes endvidere busstoppesteder indenfor få hundrede metre fra klinikken og S-tog på Herlev Station ligger 600 meter fra klinikken.


Jeg har ikke fast telefontid, men kan kontaktes telefonisk mandag til torsdag mellem kl. 9 og 15


Er du ny med interesse i opstart forløb, bedes du sende en mail.


For øvrige henvendelser læg gerne en besked, inklusiv navn og nummer på telefonsvarer, såfremt jeg ikke besvarer dit opkald. Jeg bestræber mig på at vende tilbage indenfor ca. 24 timer (max 48) på de angivne dage. Og ellers i starten af den efterfølgende uge. 


Ved sms-beskeder anbefales det at benytte WhatsApp.Information om afbud, priser mm findes her:

OBS: Besvarer så vidt muligt mails indenfor max 48 timer i dagene mandag til torsdag (weekender og ferier undtaget).


Såfremt du kke modtager svar venligst altid tjek spamfilter, da det hænder svar ryger deri.